Monday, April 18, 2011

Disainehe "Inglikõrvad"


Oeh, miks on ikka nii, et ideed tulevad superhead, aga nende teostamine on palju raskem? Nimelt oli mul plaanis teha kõrvarõngaid ja valmis need ka said. Kahjuks tuli välja, et kivikesi kaunistuseks seekord kasutada veel ei saanud ja seda tehnikat (smoorimist), mida ma proovida tahtsin, seda ka ei saanud katsetada, sest selle jaoks oleks vaja olnud 925 hõbedat ja mida pole, seda pole. Aga ega midagi katki ei jäänud, kõrvarõngad said siiski valmis. :) Valmistatud on need uushõbedast ja keskmine osa on valgeks emailitud . Esiosa on läikima poleeritud ja tagumine pind mateeritud.

Kõige hullem kõrvarõngaste valmistamise puhul on see, et need peaksid tulema ideaalis võimalikult identsed ja see nõuab head keskendumist ja korrektsust. Minul neid voorusi eriti pole, aga tahtejõud teeb vahel ka imesid.

Ühe lubaduse sain ma ka täidetud. Minu sõrmus käis vahepeal „ilusalongis“. Nüüd on see hõbedatud ja näeb tõesti palju kaunim välja kui enne.


Sometimes it is very difficult to realize good ideas. I had planned to make earrings with decoration stones but unfortunately it turned out that stones which I wanted to use, had unfitting shape... and this new technique (reticulation) I wanted to try, needed pure silver which I didn´t have. However I happily finished those earrings anyway. They are made with alpaca and the middle part is covered with white enamel. Front part is polished and back surface is matt.

The hardest part of making earrings is that you have to make them look as identical as possible. It needs good concentration and accuracy.

I also got a promise fulfilled. My ring visited "beauty salon". Now it is silvered and looks much more beautiful than before.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...